Navigatie

Algemene voorwaarden

Product informatie:
Alle prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Wij besteden veel aandacht aan de juiste prijzen, omschrijving en foto van het product. Toch kan het voorkomen dat het product er bij ontvangst net iets anders uit ziet, het blijft natuurlijk altijd een foto.

Bestellen:
Na het plaatsen van een artikel in de winkelwagen wordt u gevraagd uw gegevens in te voeren en de bestelling te bevestigen. Daarna ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de betalingsgegevens.

Bevestiging:
Als uw e-mailadres correct is ingevuld, ontvangt u binnen 24 uur een e-mail als bevestiging van de bestelling. Met daarin aangegeven wat u besteld heeft en de totale kosten hiervan. Indien u geen e-mail met orderbevestiging heeft ontvangen is uw bestelling niet binnen gekomen. Wij verzoeken u dan contact met ons op te nemen via de mail yensha@hotmail.nl of telefonisch op 06 30065278.

Betaling:
Het totaalbedrag kunt u overmaken op bankrekeningnummer NL 31 INGB 0006028788 t.n.v. YENSHA te Hoogland (eventuele BIC: INGBNL2A) onder vermelding van factuurdatum en factuurnummer. Zodra de betaling binnen is verzenden wij de bestelling. Betaling dient binnen 7 dagen na ontvangst van de orderbevestiging op onze rekening bijgeschreven te zijn. Als dit niet het geval is wordt de bestelling geannuleerd.

Het is ook mogelijk om de bestelling af te halen en ter plekke te betalen. Dit kan alleen nadat er via de mail of telefonisch een afspraak is gemaakt. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling dan klaar ligt. Het ophaaladres is: Tolick 2,  3828 HE Hoogland (Amersfoort).

Verzendinformatie:
Wij hanteren de standaard verzendkosten zoals die door PostNL (pakketpost) zijn bepaald. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn, om welke reden dan ook, dan ontvangt u hierover z.s.m. bericht. U heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren, tegen terugbetaling van het reeds betaalde. Yensha.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de aflevering niet op het door u opgegeven adres heeft plaatsgevonden of door verlies bij PostNL. Uiteraard worden alle pakjes zorgvuldig ingepakt en geadresseerd. U kunt uitsluitend artikelen ruilen en retourneren die gekocht zijn bij yensha.nl. Bij klachten of beschadiging (tijdens transport), neem meteen contact met ons op! Ongefrankeerde of te weinig gefrankeerde pakketten worden niet door yensha.nl aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen. Aanbiedingen en koopjes mogen niet geruild en/of geretourneerd worden.

Privacy:
Uw gegevens worden alleen gebruikt om de bestelling te verwerken. Wij geven nooit gegevens door aan derden.

Retourneren:
Mocht het product onverhoopt toch tegenvallen, dan kan het binnen 7 dagen teruggestuurd worden. Je ontvangt dan je geld terug, zonder de verzendkosten. De verzendkosten zijn altijd voor de koper, ook die van het retourneren. Na afloop van deze termijn komt de koop definitief tot stand en blijf je eigenaar van het gekochte.

 

Copyright:

Het is verboden om zonder toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te kopiëren of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zullen wij juridische stappen ondernemen.

 

© 2016 - 2019 Yensha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel